artanett
informaciok

Gyermek- és családfotózás

Az újszülöttkor után hihetetlen gyorsasággal változnak, fejlődnek a babák, minden korosztály más és más, ezért képeimen igyekszem visszaadni a koruk jellegzetességeit is. Fontos lépcső, amikor már tudnak mászni, ülni, felállni és örülni.

A fotózás ezért játékos keretek közt zajlik, fontos, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, hisz ez látszik a fotókon is. Igyekszem nem beállított képeket készíteni, hanem elkapni azokat a pillanatokat, amik megmutatják a gyerekek saját egyéniségét.

Nyugodtan gyertek családostól a fotózásra, szívesen készítek közös képeket, hiszen azok a képek hiányoznak leginkább a családi albumokból, amiken mindenki rajta van. A közös fotózás esetén mindenképp hozzatok magatokkal olyan ruhákat, amiben jól néztek ki együtt, ahol a ruhák színe passzol! Lehet ez egy egyszerű farmeres-pólós verzió, de egy elegánsabb szett is, fiúknak inggel, lányoknak ruhával.

A babáknak, gyerekeknek hozzatok nyugodtan többféle saját ruhát, de mindenképp olyat, amiben jól érzik magukat. Ezek a ruhák lehetnek nyugodtan színesek: pöttyösek, csíkosak, kockásak, de kerüljétek a nagy feliratokat! A kedvenc játékot, állatot se hagyjátok otthon! Egy jópofa sapi, (lányoknak) hajbavaló is jól jöhet a képeken.

A fotózásra kb. 1,5 órát számolhattok, a gyerekek ennyi idő alatt eléggé kifáradnak, még a nagyobb korosztály is.

Home informacio esküvő blog ugyfelek
home magamrol újszülött fotózás kismama fotózás gyermek- és családfotózás fotókönyv és ajándéktargyak ajándékutalvány