artanett

Magamról

1983-ban születtem.
Egyetemi (ELTE angol-számítástechnika szak) éveim alatt döntöttem a fotózás mellett, akkor ismertem fel, hogy az egyszerre spontán és mégis művészien megkomponált fényképezés az, amivel foglalkozni szeretnék.
2005-ben kezdtem el a Fotografus.hu alapítványi fotóiskolát, amelynek záróvizsgájára készített "Párok" című sorozatom bekerült az Év Fotói 2007 című évkönyvbe.
2008-ban fél évet Cipruson töltöttem, ahol esküvői fotóasszisztensként és fotósként dolgoztam.
Jelenleg szabadúszó vagyok, Szolnokon élek, itt található a műtermem is.

Újszülött fotózás

Az újszülöttkor egy igazán fontos és meghitt esemény a szülők és a baba életében. Ezeket a kedves és szépséges pillanatokat örökítem meg, hiszen ez az időszak nagyon hamar elillan. Az újszülött babákat 7-10 naposan a legjobb fotózni, ebben az idöszakban nagyon mélyen alszanak, viszonylag könnyen lehet őket különböző pózokba helyezni. A fotózás történhet a stúdiómban, vagy akár az otthonotokban is. Az utóbbi ideális választásnak tűnik, hiszen a babát nem kell kimozdítani az otthon melegéből, viszont nem biztos, hogy a fénykörülmények a legmegfelelőbbek. Ebben az esetben állandó fényű hordozható stúdióvilágítást tudok magammal vinni, illetve fekete és fehér háttér is a rendelkezésre áll.

Baba és gyermek fotózás

A családi fotóalbumokból nélkülözhetetlenek azok a képek, amelyek a gyerekek mindennapi életét mutatják meg. Fontos megörökíteni, mikor már tudnak ülni, mászni, felállni, s mindezeket nem beállított képeken ábrázolom, hanem igyekszem elkapni azokat a pillanatokat, mikor megmutatják bájos, szívmelengető egyéniségüket. A babáknak, gyerekeknek hozhattok többféle saját ruhát, de mindenképp olyat, amiben jó érzik magukat, a kedvenc állataikat, játékaikat, a megnyugtatáshoz szükséges plédet, takarót.

Kismama fotózás

Pocakos anyukákat fényképezni jó dolog. A kismama mikor ránéz a pocakjára, az arcán megjelenik az összes érzelem: meghatottság, gyöngéd mosoly, büszkeség. Kell ennél több egy művészi fotó elkészítéséhez? Sokféle kellékkel rendelkezem magam is, de ha vannak kedvenc ruháid, ékszereid, vagy szeretnél szexis fehérneműs képeket, nyugodtan hozd magaddal. Legyen olyan szűk ruha, ami kihangsúlyozza a pocakod, és nem eltakarja. Szóba jöhet a férjed egy kedvenc ingje, vagy egy áttetsző blúz, de ha van valami különleges hobbid, jó, ha erről is tudok. A képeken igyekszem megmutatni, hogy a nő ebben az időszakban igazán nő.

Fine Art Album

A hagyományos, papírképeket tartalmazó album modern alternatívája, mely az elkészített digitális fotókból válogatva egyedi szerkesztéssel készül. A luxusalbum egy hangulatot és eleganciát tükröző album. Stílusában és külalakjában is igényes kivitelű kemény borítóval vagy fényképes borítóval ellátott nagyméretű képes könyv, mely méltó dísze lehet a lakásnak, és kiváló ajándék lehet a párjának, a szülőknek, nagyszülőknek. Az albumok jellemzője a strapabíró hordozóra kasírozott, kiváló minőségű, lézerlevilágítással készült fotókból álló dupla oldalak, amelyek teljesen síkban nyithatóak. Az album lapjai 1 vagy 1,5 mm vastagságúak, fehér színű kartonra vannak kasírozva. Különböző méretekben és terjedelemben készíthető.

Különböző ünnepekre, alkalmakra, illetve az újszülött babák érkezéséről az elkészített fotókból üdvözlőkártyákat, képeslapokat is készítek.

Egy névre szóló ajándékutalvány kitűnő ajándék lehet kismamáknak, gyerekes családok számára.

Kapcsolat

Tel: +36 30 4864844
E-mail: info@artanett.hu

artanett galéria információ esküvő fotózás blog